Marrëveshja Alibeaj-Balla, Komisioni i Rithemelimit kundër: Qesharake dhe antikushtetuese

Publikuar më: 18/5/2022, ora 16:59

Marrëveshja Alibeaj-Balla, Komisioni i Rithemelimit kundër: Qesharake dhe antikushtetuese

Publikuar më: 18/5/2022, ora 16:59

Qesharake dhe antikushtetuese e cilëson Komisioni i Rithemelimit marrëveshjen mes Enkelejd Alibeajt dhe Taulant Ballës për Presidentin e ri.