Marrëveshja e detit, Meta: Kujdes me deklaratat, mund të përdoren kundër Shqipërisë

Presidenti Ilir Meta tha nga Vlora se politikanët shqiptarë duhet të bëjnë kujdes me deklaratat sa i përket marrëveshjes së kufirit detar me Greqinë. Duke thënë se vetë ai ka mbajtur gjithmonë një qëndrim të përgjegjshëm dhe kushtetues në lidhje me këtë çështje, Presidenti u shpreh: “I ftoj të gjithë të jenë të kujdesshëm në sjelljen e tyre, sidomos në publik, që, qoftë edhe pa dashje, të mos bëjnë deklarata që nesër mund të përdoren kundër Shqipërisë nga kushdo”.