Marrëveshja e roaming, Bregu: Nuk do ta mbajmë telefonin pa internet dhe të kërkojmë një vend me wi-fi

Publikuar më: 6/12/2022, ora 14:48

Marrëveshja e roaming, Bregu: Nuk do ta mbajmë telefonin pa internet dhe të kërkojmë një vend me wi-fi

Publikuar më: 6/12/2022, ora 14:48

Majlinda Bregu, Sekretarja e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, u shpreh për A2 CNN se firmosja e marrëveshjes për roaming bën që të nisë “procesi i uljes së tarifave të roaming nga 1 tetori i vitit 2023”.

Marrëveshja e roaming, Bregu: Nuk do ta mbajmë telefonin pa internet dhe të kërkojmë një vend me wi-fi

Publikuar më: 6/12/2022, ora 14:48

Majlinda Bregu, Sekretarja e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, u shpreh për A2 CNN se firmosja e marrëveshjes për roaming bën që të nisë “procesi i uljes së tarifave të roaming nga 1 tetori i vitit 2023”.