Marrëveshja Kosovë-Serbi, bisedime deri në Bruksel për një “letër ngjitëse” në targat e secilit

Publikuar më: 30/9/2021, ora 20:38

Marrëveshja Kosovë-Serbi, bisedime deri në Bruksel për një “letër ngjitëse” në targat e secilit

Publikuar më: 30/9/2021, ora 20:38

Analisti Gurakuq Kuqi komenton arritjen e akordit mes Kosovës dhe Serbisë që i dha fundit ngërçit disaditor në kufij.