Marrëveshja Kosovë-Serbi: Prishtina mos të lëshojë pe, mos të ketë draft të dytë

Publikuar më: 30/9/2021, ora 11:20

Marrëveshja Kosovë-Serbi: Prishtina mos të lëshojë pe, mos të ketë draft të dytë

Publikuar më: 30/9/2021, ora 11:20

Analisti Shkumbin Beqiri flet për situatën në Kosovë, dhe pasojat e marrëveshjes mes Prishtinës dhe Beogradit për targat.