Marrëveshja LSDM-BDI, kryeministri shqiptar në 100 ditët e fundit të mandatit

Lidhja Socialdemokrate dhe Bashkimi Demokratik për Integrim finalizuan marrëveshjen për koalicionin e bashkëqeverisjes në Maqedoninë e Veriut. Dy liderët, Zoran Zaev dhe Ali Ahmeti, u shprehën të kënaqur me pikat e dakordësuara.