Marrëveshja me BERZH, turizmi dhe trashëgimia, Rama: Angazhim i jashtëzakonshëm i BE

Marrëveshja e firmosur, të enjten, nga kryeministri Edi Rama, me BERZH edhe pse online, do t’i mundësojë vendit tonë grante për të nxitur investimet në turizëm, sektori më i prekur nga tërmeti dhe pandemia e Covid-19.