Marrëveshja për klimën, Macron dhe Jinping: Është e pakthyeshme

Presidenti francez Emanuel Macron dhe presidenti kinez Xi Jinping bashkojnë forcat për të shpëtuar marrëveshjen e Parisit për klimën, pak ditë pasi Shtetet e Bashkuara njoftuan nisjen e procesit të shkëputjes prej saj.

Dy vendet rikonfirmuan mbështetjen për ujdinë e vitit 2015, duke e konsideruar atë si një proces të pakthyeshëm, dhe busull për një aksion të fortë për klimën.