Marrëveshja për pensionet, drafti teknik deri në miratimin e saj nga parlamentet e dy vendeve

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:39

Marrëveshja për pensionet, drafti teknik deri në miratimin e saj nga parlamentet e dy vendeve

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:39

Marrëveshja mes Shqipërisë dhe Italisë për njohjen e pensioneve është një hap i rëndësishëm, por deri ne finalizimin e saj duhet ende kohë. Shoqata e emigrantëve shqiptarë thotë se kjo mund të ndodhë vitin e ardhshëm.

Marrëveshja për pensionet, drafti teknik deri në miratimin e saj nga parlamentet e dy vendeve

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:39

Marrëveshja mes Shqipërisë dhe Italisë për njohjen e pensioneve është një hap i rëndësishëm, por deri ne finalizimin e saj duhet ende kohë. Shoqata e emigrantëve shqiptarë thotë se kjo mund të ndodhë vitin e ardhshëm.