Marrëveshja për pensionet me Italinë, drafti teknik deri në miratim

Publikuar më: 28/7/2022, ora 10:59

Marrëveshja për pensionet me Italinë, drafti teknik deri në miratim

Publikuar më: 28/7/2022, ora 10:59

Beskida Aliaj, nga Instituti Italian “Patronato Inas Albania”, ishte e ftuar në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN, nga ku foli për marrëveshjen e pensioneve mes Shqipërisë dhe Italisë.

Marrëveshja për pensionet me Italinë, drafti teknik deri në miratim

Publikuar më: 28/7/2022, ora 10:59

Beskida Aliaj, nga Instituti Italian “Patronato Inas Albania”, ishte e ftuar në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN, nga ku foli për marrëveshjen e pensioneve mes Shqipërisë dhe Italisë.