Marrëveshja për targat dhe pikat e saj, Visar Ymeri: “Zajednica” duket se po kalon

Publikuar më: 24/11/2022, ora 20:37

Marrëveshja për targat dhe pikat e saj, Visar Ymeri: “Zajednica” duket se po kalon

Publikuar më: 24/11/2022, ora 20:37

Analisti Visar Ymeri ishte i ftuar në emisionin Debat në A2 CNN ku u fol për marrëveshjen e fundit të arritur në Bruksel mes Kosovës dhe Serbisë. Për Ymerin, të dy palët pretendojnë se kanë arritur fitore të vogla nga kjo marrëveshje, por sipas tij duhet parë me vëmendje pika që kërkon zbatimin e marrëveshjeve të së kaluarës, çka nënkupton dhe krijimin e asociacionit të komunave serbe.

Marrëveshja për targat dhe pikat e saj, Visar Ymeri: “Zajednica” duket se po kalon

Publikuar më: 24/11/2022, ora 20:37

Analisti Visar Ymeri ishte i ftuar në emisionin Debat në A2 CNN ku u fol për marrëveshjen e fundit të arritur në Bruksel mes Kosovës dhe Serbisë. Për Ymerin, të dy palët pretendojnë se kanë arritur fitore të vogla nga kjo marrëveshje, por sipas tij duhet parë me vëmendje pika që kërkon zbatimin e marrëveshjeve të së kaluarës, çka nënkupton dhe krijimin e asociacionit të komunave serbe.