Marrëveshja për targat, Fejza: Fitore për Kosovën

Publikuar më: 24/11/2022, ora 20:28

Marrëveshja për targat, Fejza: Fitore për Kosovën

Publikuar më: 24/11/2022, ora 20:28

Në skadim të afatit 48 orësh, Kosova dhe Serbia arritën marrëveshjen për targat pak para mesnatës së djeshme në Bruksel, marrëveshje kjo që shmangu tensionet. Beogradi do të ndërpresë lëshimin e targave me emërtimet e qyteteve të Kosovës dhe Prishtina do të ndërpresë veprimet e mëtejshme në lidhje me riregjistrimin e automjeteve.

Marrëveshja për targat, Fejza: Fitore për Kosovën

Publikuar më: 24/11/2022, ora 20:28

Në skadim të afatit 48 orësh, Kosova dhe Serbia arritën marrëveshjen për targat pak para mesnatës së djeshme në Bruksel, marrëveshje kjo që shmangu tensionet. Beogradi do të ndërpresë lëshimin e targave me emërtimet e qyteteve të Kosovës dhe Prishtina do të ndërpresë veprimet e mëtejshme në lidhje me riregjistrimin e automjeteve.