Marrëveshja për targat, opozita: Qeveria Kurti legjitimoi autoritetin serb në Kosovë

Publikuar më: 4/10/2021, ora 16:18

Marrëveshja për targat, opozita: Qeveria Kurti legjitimoi autoritetin serb në Kosovë

Publikuar më: 4/10/2021, ora 16:18

Partitë opozitare kritikojnë marrëveshjen e arritur në Bruksel për targat, dhe akuzojnë qeverinë Kurti për legjitimim të autoritetit serb në Kosovë.