Marrëveshja për zgjedhoren. Reagojnë SHBA, BE dhe OSBE: Hap shumë i rëndësishëm

Arritjen e marrëveshjes politike mes subjekteve parlamentare dhe joparlamentare për Reformën Zgjedhore e ka përshëndetur faktori ndërkombëtar, që ka qenë ndërmjetësuesi për krizën politike prej më shumë së një viti.