Marrëveshja politike, Patozi skeptik: U ulën për të ndrequr gabimet e veta

Astrit Patozi e quan të vonuar marrëveshjen që uli palët në tryezën e reformës zgjedhore. Nga Korça, ku takoi mbështetësit e Bindjes Demokratike, ai tha për A2 se kërkonte të mos e paragjykonte rezultatin, ndonëse nuk e fshehu skepticizmin.

“Është lajm i mirë për qytetarët shqiptarë që politikanët kryesorë ulen me njëri-tjetrin dhe dialogojnë, por është ende shumë shpejt për të folur për rezultat sepse nuk ka asnjë shenjë që kjo tryezë të prodhojë një produkt pozitiv për atë që vendi ka nevojë”, tha Patozi.