“Marrëveshja,krijon status quo të re”,Borrell:Aneksi konfirmon angazhimin e Kosovës për Asociacionin

Publikuar më: 21/3/2023, ora 13:05

“Marrëveshja,krijon status quo të re”,Borrell:Aneksi konfirmon angazhimin e Kosovës për Asociacionin

Publikuar më: 21/3/2023, ora 13:05

Marrëveshja pa firmë e Ohrit krijon një status-quo të re në dialogun mes Kosovës dhe Serbisë. Këtë e konfirmon përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Europian për politikë të jashtme, Josep Borrell, pasi informoi ministrat e bllokut për pajtimin e arritur mes kryeministrit Albin Kurti dhe presidentit Aleksandër Vuçiç për propozimin që normalizon raportet.

“Marrëveshja,krijon status quo të re”,Borrell:Aneksi konfirmon angazhimin e Kosovës për Asociacionin

Publikuar më: 21/3/2023, ora 13:05

Marrëveshja pa firmë e Ohrit krijon një status-quo të re në dialogun mes Kosovës dhe Serbisë. Këtë e konfirmon përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Europian për politikë të jashtme, Josep Borrell, pasi informoi ministrat e bllokut për pajtimin e arritur mes kryeministrit Albin Kurti dhe presidentit Aleksandër Vuçiç për propozimin që normalizon raportet.