Marrëveshje politike? Shano: Do të humbte PD, Basha dhe shqiptarët

Për opinionistin Dritan Shano çdo marrëveshje e mundshme politike mes palëve në këtë situatë do të ishte një humbje për Partinë Demokratike, Lulzim Bashën dhe të gjithë shqiptarët.