Marrëveshjet në arsim me Kosovën dhe përfitimet e studentëve në të dy vendet

Publikuar më: 20/7/2022, ora 20:56

Marrëveshjet në arsim me Kosovën dhe përfitimet e studentëve në të dy vendet

Publikuar më: 20/7/2022, ora 20:56

E ftuar në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi, foli ndër të tjera edhe për marrëveshjet e nënshkruara me Kosovën për arsimin dhe përfitimin që do të kenë studentët në të dy vendet.

Marrëveshjet në arsim me Kosovën dhe përfitimet e studentëve në të dy vendet

Publikuar më: 20/7/2022, ora 20:56

E ftuar në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi, foli ndër të tjera edhe për marrëveshjet e nënshkruara me Kosovën për arsimin dhe përfitimin që do të kenë studentët në të dy vendet.