Marrëveshjet Shqipëri-SHBA, Nënsekretari i Shtetit: Do të nxisim investime private amerikane

Publikuar më: 6/10/2020, ora 20:14

Marrëveshjet Shqipëri-SHBA, Nënsekretari i Shtetit: Do të nxisim investime private amerikane

Publikuar më: 6/10/2020, ora 20:14

Intervistë ekskluzive për A2 e nën-Sekretarit të Shtetit të SHBA-së për Rritjen Ekonomike, Energjinë dhe Mjedisin, Keith Krach.