Marrja e drogave: Covid-19 nxiti përdorimin, kokaina dhe kanabisi më të konsumuarat

Publikuar më: 30/9/2021, ora 11:14

Marrja e drogave: Covid-19 nxiti përdorimin, kokaina dhe kanabisi më të konsumuarat

Publikuar më: 30/9/2021, ora 11:14

Covid-19 ndikoi jetesën e atyre që përdorin drogë dhe nxiti përdorimin te të tjerët. Përfaqësues nga shërbimi i toksikologjisë në Tiranë tregojnë se kokaina dhe kanabisi janë lëndët narkotike prej të cilave më së shumti shqiptarët kanë krijuar varësi. Për sa i përket gjinisë djemtë janë më shumë përdorues, ndërsa konsumi i drogave të paligjshme nis që në moshën e adoleshencës.

Marrja e drogave: Covid-19 nxiti përdorimin, kokaina dhe kanabisi më të konsumuarat

Publikuar më: 30/9/2021, ora 11:14

Covid-19 ndikoi jetesën e atyre që përdorin drogë dhe nxiti përdorimin te të tjerët. Përfaqësues nga shërbimi i toksikologjisë në Tiranë tregojnë se kokaina dhe kanabisi janë lëndët narkotike prej të cilave më së shumti shqiptarët kanë krijuar varësi. Për sa i përket gjinisë djemtë janë më shumë përdorues, ndërsa konsumi i drogave të paligjshme nis që në moshën e adoleshencës.