Marshimi në Lushnjë, fermerët: Mos miratoni ligje dhe buxhet të pakonsultuar me ne

Publikuar më: 15/11/2021, ora 15:19

Marshimi në Lushnjë, fermerët: Mos miratoni ligje dhe buxhet të pakonsultuar me ne

Publikuar më: 15/11/2021, ora 15:19

Të shumtë në numër dhe duke marshuar me pankarta në duar. Në vend të bllokimit të autostradës, fermerët e Myzeqesë këtë herë parakaluan përmes qytetit të Lushnjës. Një ftesë kjo edhe për pronarët e bizneseve, si dhe qytetarët për t’iu bashkuar thirrjes së tyre.

Marshimi në Lushnjë, fermerët: Mos miratoni ligje dhe buxhet të pakonsultuar me ne

Publikuar më: 15/11/2021, ora 15:19

Të shumtë në numër dhe duke marshuar me pankarta në duar. Në vend të bllokimit të autostradës, fermerët e Myzeqesë këtë herë parakaluan përmes qytetit të Lushnjës. Një ftesë kjo edhe për pronarët e bizneseve, si dhe qytetarët për t’iu bashkuar thirrjes së tyre.