Masakër në Teksas, 18-vjeçari hap zjarr në shkollën fillore, vriten 19 fëmijë

Publikuar më: 25/5/2022, ora 10:49

Masakër në Teksas, 18-vjeçari hap zjarr në shkollën fillore, vriten 19 fëmijë

Publikuar më: 25/5/2022, ora 10:49

Masakër në një shkollë fillore të Teksasit, ku 19 fëmijë dhe 2 të rritur u vranë me armë zjarri. Autori i ngjarjes është një 18-vjeçar i cili u ekzekutua më vonë nga policia. Presidenti Joe Biden bëri thirrje për veprim kundër lobit të armëve.

Masakër në Teksas, 18-vjeçari hap zjarr në shkollën fillore, vriten 19 fëmijë

Publikuar më: 25/5/2022, ora 10:49

Masakër në një shkollë fillore të Teksasit, ku 19 fëmijë dhe 2 të rritur u vranë me armë zjarri. Autori i ngjarjes është një 18-vjeçar i cili u ekzekutua më vonë nga policia. Presidenti Joe Biden bëri thirrje për veprim kundër lobit të armëve.