“Masakra e Lushnjës”, arrestohet në Greqi autori i dyshuar Laert Haxhiu

Publikuar më: 23/5/2023, ora 19:43

“Masakra e Lushnjës”, arrestohet në Greqi autori i dyshuar Laert Haxhiu

Publikuar më: 23/5/2023, ora 19:43

Arrestohet në Greqi Laert Haxhiu, i shpallur në kërkim për masakrën e Lushnjës, ngjarje ku u vranë dy vetë e u plagosën dy të tjerë. Haxhiu po gjykohej në mungesë në Gjykatën e Posaçme. Për të njëjtën ngjarje në një proces të veçuar GJKKO ka dënuar me burgim të përjetshëm Orges Bilbilin dhe Anterio Kaloshin.

“Masakra e Lushnjës”, arrestohet në Greqi autori i dyshuar Laert Haxhiu

Publikuar më: 23/5/2023, ora 19:43

Arrestohet në Greqi Laert Haxhiu, i shpallur në kërkim për masakrën e Lushnjës, ngjarje ku u vranë dy vetë e u plagosën dy të tjerë. Haxhiu po gjykohej në mungesë në Gjykatën e Posaçme. Për të njëjtën ngjarje në një proces të veçuar GJKKO ka dënuar me burgim të përjetshëm Orges Bilbilin dhe Anterio Kaloshin.