“Masakra” e Lushnjës, SPAK kërkon burg përjetë për Orges Bilbilin e Anterio Kaloshin

Publikuar më: 2/12/2021, ora 20:20

“Masakra” e Lushnjës, SPAK kërkon burg përjetë për Orges Bilbilin e Anterio Kaloshin

Publikuar më: 2/12/2021, ora 20:20

Mbyllja e përjetshme në qeli u kërkua për të pandehurit Orges Bilbili dhe Anterio Kaloshi. Ata dyshohet të jenë pjesë e një grupi kriminal përgjegjës për ngjarjen e njohur si “Masakra e Lushnjës”, ku u vranë Zamir Latifi e Jurgen Hoxha dhe u plagosën Marjus Xhepexhiu e Bujar Turku.

“Masakra” e Lushnjës, SPAK kërkon burg përjetë për Orges Bilbilin e Anterio Kaloshin

Publikuar më: 2/12/2021, ora 20:20

Mbyllja e përjetshme në qeli u kërkua për të pandehurit Orges Bilbili dhe Anterio Kaloshi. Ata dyshohet të jenë pjesë e një grupi kriminal përgjegjës për ngjarjen e njohur si “Masakra e Lushnjës”, ku u vranë Zamir Latifi e Jurgen Hoxha dhe u plagosën Marjus Xhepexhiu e Bujar Turku.