Masakra e Velipojës, Ademi: Mund të shmangej nëse shteti do të bënte detyrën

Publikuar më: 28/6/2021, ora 16:58

Masakra e Velipojës, Ademi: Mund të shmangej nëse shteti do të bënte detyrën

Publikuar më: 28/6/2021, ora 16:58

Për kryetaren e Bashkisë së Shkodrës, nëse institucionet shtetërore, që nga ato pranë ministrisë se turizmit që përgjigjen për territorin e plazheve, e deri dhe policia do të kishin bërë detyrat e tyre, ngjarja tragjike e Velipojës me katër persona të vrarë nuk do të ndodhte. Sipas Ademit, vonesat e pakuptimta dhe mungesa e transparencës në vendimmarrje, janë shkaktarët kryesorë të konflikteve për subjektet në plazhe.

Masakra e Velipojës, Ademi: Mund të shmangej nëse shteti do të bënte detyrën

Publikuar më: 28/6/2021, ora 16:58

Për kryetaren e Bashkisë së Shkodrës, nëse institucionet shtetërore, që nga ato pranë ministrisë se turizmit që përgjigjen për territorin e plazheve, e deri dhe policia do të kishin bërë detyrat e tyre, ngjarja tragjike e Velipojës me katër persona të vrarë nuk do të ndodhte. Sipas Ademit, vonesat e pakuptimta dhe mungesa e transparencës në vendimmarrje, janë shkaktarët kryesorë të konflikteve për subjektet në plazhe.