Masakra me 30 mijë të vrarë, opozitarët iranianë zhvendosin në Durrës gjykatën suedeze

Publikuar më: 10/11/2021, ora 19:41

Masakra me 30 mijë të vrarë, opozitarët iranianë zhvendosin në Durrës gjykatën suedeze

Publikuar më: 10/11/2021, ora 19:41

Trupa gjyqësore e gjykatës së Stokholmit, në Suedi, e përbërë nga 6 gjyqtarë, dy prokurorë, avokatë të palës paditëse, përkthyes dhe avokatë të palës mbrojtëse kanë mbërritur në Gjykatën e Durrësit, pasi aty po zhvillohet procesi gjyqësor kundër një ish-zyrtari iranian, i akuzuar për krime kundër njerëzimit.

Masakra me 30 mijë të vrarë, opozitarët iranianë zhvendosin në Durrës gjykatën suedeze

Publikuar më: 10/11/2021, ora 19:41

Trupa gjyqësore e gjykatës së Stokholmit, në Suedi, e përbërë nga 6 gjyqtarë, dy prokurorë, avokatë të palës paditëse, përkthyes dhe avokatë të palës mbrojtëse kanë mbërritur në Gjykatën e Durrësit, pasi aty po zhvillohet procesi gjyqësor kundër një ish-zyrtari iranian, i akuzuar për krime kundër njerëzimit.