Masakroi të ëmën, 44-vjeçari me kartelë mjekësore por nuk kishte pranuar kurrë mjekimin

Banorët e Buçimasit në Pogradec janë tronditur nga ngjarja makabre e të enjtes në mbrëmje. Një 44-vjeçar, i identifikuar si Olsi Çekiçi ka qëlluar me thikë dhe ka vrarë nënën e tij 70-vjeçare Firdes Çekiçi. Por makabriteti i kësaj ngjarje nuk ka përfunduar thjesht me vrasjen e të moshuarës. 44-vjeçari e ka shkëputur kokën nga trupi i nënës së tij dhe kokën e vendosi në derën e jashtme të oborrit.