Masat e ISHSH në Gjirokastër, Covid-19 mbyll shkollën dhe zyrat e Kadastrës

Publikuar më: 22/10/2021, ora 15:39

Masat e ISHSH në Gjirokastër, Covid-19 mbyll shkollën dhe zyrat e Kadastrës

Publikuar më: 22/10/2021, ora 15:39

Shtimi i rasteve të infektimit me Covid-19 ka detyruar Inspektorati Shëndetësor në Gjirokastër të mbyllë pjesërisht disa ambiente ku ofrohet shërbim për qytetarët si dhe një klasë në shkollën 9-vjeçare, Avni Rustemi, në Libohovë.

Masat e ISHSH në Gjirokastër, Covid-19 mbyll shkollën dhe zyrat e Kadastrës

Publikuar më: 22/10/2021, ora 15:39

Shtimi i rasteve të infektimit me Covid-19 ka detyruar Inspektorati Shëndetësor në Gjirokastër të mbyllë pjesërisht disa ambiente ku ofrohet shërbim për qytetarët si dhe një klasë në shkollën 9-vjeçare, Avni Rustemi, në Libohovë.