Masat e Kosovës në kufi, Nurellari: Inatet personale të Kurtit ndaj Ramës tejkalojnë nevojat e bashkëpunimit mbarëkombëtar

Përditësuar më: 26/1/2022, ora 21:06

Masat e Kosovës në kufi, Nurellari: Inatet personale të Kurtit ndaj Ramës tejkalojnë nevojat e bashkëpunimit mbarëkombëtar

Përditësuar më: 26/1/2022, ora 21:06

Vendimi i Prishtinës zyrtare për të ”blinduar” kufirin me Shqipërinë për të pa vaksinuarit, duke kërkuar 3 doza vaksine ose dy doza dhe një test PCR, shihet nga analisti dhe njëkohësisht anëtari i kryesisë së PDK në Kosovë Adri Nurellari, si një taktikë politike për të shmangur përgjegjësitë, si dhe një sinjal arrogance ndaj shqiptarëve jashtë Kosovës.

Masat e Kosovës në kufi, Nurellari: Inatet personale të Kurtit ndaj Ramës tejkalojnë nevojat e bashkëpunimit mbarëkombëtar

Përditësuar më: 26/1/2022, ora 21:06

Vendimi i Prishtinës zyrtare për të ”blinduar” kufirin me Shqipërinë për të pa vaksinuarit, duke kërkuar 3 doza vaksine ose dy doza dhe një test PCR, shihet nga analisti dhe njëkohësisht anëtari i kryesisë së PDK në Kosovë Adri Nurellari, si një taktikë politike për të shmangur përgjegjësitë, si dhe një sinjal arrogance ndaj shqiptarëve jashtë Kosovës.