Masat e reciprocitetit, qeveria e Kosovës shtyn zbatimin e vendimit pas tensioneve në veri

Publikuar më: 1/8/2022, ora 12:25

Masat e reciprocitetit, qeveria e Kosovës shtyn zbatimin e vendimit pas tensioneve në veri

Publikuar më: 1/8/2022, ora 12:25

Qeveria e Kosovës vendosi të shtyjë më një muaj zbatimin e vendimit për masat e reciprocitetit, pas thirrjeve të komunitetit ndërkombëtar. Njoftimi erdhi mes tensioneve të shtuara në veri të vendit ku grupe qytetarësh serbë bllokuan pikat kufitarë të Jarinjës dhe Bërnjakut dhe qëlluan kundër policisë.

Masat e reciprocitetit, qeveria e Kosovës shtyn zbatimin e vendimit pas tensioneve në veri

Publikuar më: 1/8/2022, ora 12:25

Qeveria e Kosovës vendosi të shtyjë më një muaj zbatimin e vendimit për masat e reciprocitetit, pas thirrjeve të komunitetit ndërkombëtar. Njoftimi erdhi mes tensioneve të shtuara në veri të vendit ku grupe qytetarësh serbë bllokuan pikat kufitarë të Jarinjës dhe Bërnjakut dhe qëlluan kundër policisë.