Masat e reja dhe Omicron, Gjata: Situata e stabilizuar, mund të ketë ndikuar imuniteti natyror

Publikuar më: 3/12/2021, ora 14:49

Masat e reja dhe Omicron, Gjata: Situata e stabilizuar, mund të ketë ndikuar imuniteti natyror

Publikuar më: 3/12/2021, ora 14:49

“Vaksinimi është proces i duhur në çdo kohë, veçanërisht tani që jemi para dimrit. Jo vetëm punonjësit e supermarketeve apo të administratës, por të gjithë duhet të vaksinohen”. Kështu u shpreh në Ditarin e mesditës në A2 CNN, Arben Gjata, rektori i Universitetit të Mjekësisë, teksa foli për pandeminë në vendin tonë.

Masat e reja dhe Omicron, Gjata: Situata e stabilizuar, mund të ketë ndikuar imuniteti natyror

Publikuar më: 3/12/2021, ora 14:49

“Vaksinimi është proces i duhur në çdo kohë, veçanërisht tani që jemi para dimrit. Jo vetëm punonjësit e supermarketeve apo të administratës, por të gjithë duhet të vaksinohen”. Kështu u shpreh në Ditarin e mesditës në A2 CNN, Arben Gjata, rektori i Universitetit të Mjekësisë, teksa foli për pandeminë në vendin tonë.