Masat ekonomike për koronavirusin, pritet sot plani mbështetës

Qeveria pritet të prezantojë sot Planin e Garancisë Financiare, për të zbutur efektet negative të situatës në ekonominë e vendit. Paketa të tilla financiare dhe sociale kanë shpallur ditët e fundit edhe shumë shtete të tjera të prekura nga pandemia. Ndërkohë propozime kanë ardhur edhe nga përfaqësuesit e sipërmarrjes, por edhe nga Partia Demokratike.

Detajet nga gazetari i A2, Angelo Haruni.