Masat kundër abuzuesve të çmimeve, si e kanë pritur tregtarët?

Si janë njohur vetë tregtarët me paralajmërimin e kryeministrit Rama për gjobë dhe heqje licence për abuzuesit dhe çfarë ndodh aktualisht në tregjet e fruta-perimeve? Gazetari i A2, Mariglen Mulla, raporton nga Pazari i Ri.