Masat kundër Covid, opozita i kërkon llogari Kurtit në parlament

Publikuar më: 27/1/2022, ora 17:12

Masat kundër Covid, opozita i kërkon llogari Kurtit në parlament

Publikuar më: 27/1/2022, ora 17:12

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti debatoi me opozitën mbi vendosjen e masave të reja kundër COVID-19.Në seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit për gjendjen e pandemisë, tri partitë opozitare kritikuan qeverinë për neglizhencë ndaj variantit Omicron dhe për mbylljen e kufijve me Shqipërinë dhe vendet tjera të rajonit. Por Kurti hodhi poshtë pretendimet e opozitarëve.

Masat kundër Covid, opozita i kërkon llogari Kurtit në parlament

Publikuar më: 27/1/2022, ora 17:12

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti debatoi me opozitën mbi vendosjen e masave të reja kundër COVID-19.Në seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit për gjendjen e pandemisë, tri partitë opozitare kritikuan qeverinë për neglizhencë ndaj variantit Omicron dhe për mbylljen e kufijve me Shqipërinë dhe vendet tjera të rajonit. Por Kurti hodhi poshtë pretendimet e opozitarëve.