Masat kundër koronavirusit, paniku dhe abuzimi rritën çmimet në farmaci

Paniku dhe abuzimi i farmacistëve duket se janë shkaqet kryesore të rritjes se çmimit të maskave dhe materialeve dezinfektuese në farmacitë e gjithë vendit dhe njëkohësisht mungesës së tyre në tregun farmaceutik.