Masat mbrojtëse për fëmijët, nën 5 vjeç nuk kanë nevojë për maskë, adoleshentët më të rrezikuar

Fëmijët nën moshën 5 vjeç nuk duhet të vendosin maskë mbrojtëse, bëri të ditur OBSH dhe UNICEF. Të miturit deri në 5 vjeç janë më pak të prekshëm nga virusi dhe rrezikojnë shumë më pak ta përhapin atë edhe tek të tjerët.