Masat nuk mjaftojnë, Alimehmeti: Të mbyllen baret dhe transporti publik

Masat e reja shtrënguese për uljen e infektimeve në popullatë nuk janë të mjaftueshme. Epidemiologu Ilir Alimehmeti propozon mbylljen për disa javë të transportit publik dhe të lokaleve, të cilat janë burimet kryesore të përhapjes së sëmundjes.