Masat për koronavirusin, bëhet gati spitali i dytë Covid-19, kirurgjitë te Trauma

Situata nga Covid-19, ndryshon funksionet e spitaleve universitare në Tiranë. Nga e premtja 20 marsit kirurgjitë dhe ndërhyrjet e patologjive malinje do të kryhen në spitalin e Traumës në Laprakë.