Masat për koronavirusin/ Biznesi, me listë kërkesash për qeverinë – A2

Masat për koronavirusin/ Biznesi, me listë kërkesash për qeverinë

Ministria e Financave dhe biznesi kanë zhvilluar një mbledhje me dyer të mbyllura lidhur me situatën e krijuar nga koronavirusi dhe vendimit për mbylljen e një pjese të subjekteve.