Masat për krizë energjetike, qeveria publikon vendimet

Publikuar më: 8/9/2022, ora 11:07

Masat për krizë energjetike, qeveria publikon vendimet

Publikuar më: 8/9/2022, ora 11:07

Producenti për Ekonominë dhe Biznesin Angelo Haruni sqaron masat e ndërmarra nga qeveria për t’u përballur me krizën.