Masat për lehtësimin e bizneseve nga mbyllja

Situata e krijuar nga koronavirusi ka shkaktuar paqartësi, jo vetëm te bizneset e të punësuarit, por edhe te ata që janë të vetëpunësuar si avokatët, kontabilistët apo parrukierët. Janë më shumë se 86 000 individë, pjesa më e madhe e të cilëve sot kanë mbyllur aktivitetet e tyre, ndërsa janë të detyruar që të paguajnë taksa e tatime teksa nuk po gjenerojnë asnjë fitim.

Të ftuar:
Bujar Bendo, kontabilist
Agim Kukeli, ekspert ekonomie dhe profesor.