Masat që duhen marrë për ringritjen e ekonomisë – A2 Business, 20/05/2020

Ekonomia shqiptare nuk bën përjashtim nga efektet që pandemia e COVID 19 ka dhënë tek ekonomia. Të dhënat e prillit, muaji i parë i plotë në karantinë tregojnë për një krizë të fortë që po kalojnë financat publike dhe ekonomia e përbashkët në tërësi. Për të diskutuar më shumë lidhur me pasojat e COVID-19 tek ekonomia, krizën që ka shkaktuar dhe masat që duhen marrë nëpërmjet planit të rimëkëmbjes, e ftuar në A2 Business, Elisabeta Katija, eksperte për Ekonominë, kryetare e Unionit të Sipërmarrësve të Rinj.