Masazhi i zjarrit, teknika e lashtë që realizohet në Egjipt – A2

Masazhi i zjarrit, teknika e lashtë që realizohet në Egjipt

Të luash me zjarrin për të çliruar muskujt. Këtë metodë ka zgjedhur një masazhator në Egjipt për të lehtësuar nga dhimbjet klientët e tij. 35-vjeçari aplikon sot teknikën antike të kohës së faraonëve, të njohur si “peshqiri i zjarrtë”. Ajo fillon me një masazh standard, duke përdorur vaj dhe kamomil, për të stimuluar qarkullimin e gjakut dhe për të lehtësuar dhimbjen në zona të caktuara.