Mashtrim me kredi, shqiptarët po përpiqen “t’ua hedhin” bankave dhe të mos kthejnë paratë

Publikuar më: 4/5/2022, ora 15:26

Mashtrim me kredi, shqiptarët po përpiqen “t’ua hedhin” bankave dhe të mos kthejnë paratë

Publikuar më: 4/5/2022, ora 15:26

Çdo vit e më shumë, në vend po përhapet një fenomen i ri. Mashtrimi me kredi. Duke vjedhur identitetin e të tjerëve, shumë persona marrin shuma parash nga bankat apo institucionet e tjera financiare. Vitin e shkuar ky fenomen u rrit me gati 73 për qind.

Mashtrim me kredi, shqiptarët po përpiqen “t’ua hedhin” bankave dhe të mos kthejnë paratë

Publikuar më: 4/5/2022, ora 15:26

Çdo vit e më shumë, në vend po përhapet një fenomen i ri. Mashtrimi me kredi. Duke vjedhur identitetin e të tjerëve, shumë persona marrin shuma parash nga bankat apo institucionet e tjera financiare. Vitin e shkuar ky fenomen u rrit me gati 73 për qind.