Maska nuk mbahet: Qytetarët ulin vigjilencën, s’respektojnë masat në ambiente të hapura

Pa maska dhe të pa shqetësuar për gjobat e policisë, kjo është panorama që ofrohet nga qytetarët në vendet më të populluara të Tiranës e ambientet çlodhëse. Rënia e vigjilencës diktohet nga mungesa e kontrolleve si dhe vaksinimi i 500 mijë njerëzve.