Maskat me detyrim, të moshuarit i përgjigjen vendimit, të rinjtë më indiferentë

Vendimi për mbajtjen e maskave me detyrim dhe në ambiente të hapura nuk është respektuar nga të gjithë. Gjatë një vëzhgimi të bërë në rrugët e Tiranës vihet re se të rinjtë janë më neglizhentët ndaj masave, madje mes tyre ka edhe raste që nuk besojnë praninë e virusit.