Maskat në ambientet jashtë, qytetarët pro dhe kundër mbajtjes në Kukës

Në Kukës, një pjesë e mirë e qytetarëve pajtohen me mbajtjen e maskës në çdo ambient dhe e mirëpresin ndryshimin e protokollit të masave anti-Covid që do të futet në fuqi.