Matja falas e glicemisë dhe tensionit në Toptani Shopping Center, ndihmë për banorët e Tiranës

Shumë qytetarë të Tiranës patën mundësinë që në hyrje të qendrës tregtare Toptani, të matnin falas tensionin dhe gliceminë, pra nivelin e glukozës në gjak. Stafi menaxhues i Toptani Shopping Center i dha mundësinë një spitali privat që në datën 29 shtator, përgjatë mëngjesit, drekës dhe pasdites deri në darkë, të kryente këto matje falas për banorët e kryeqytetit.