Matrioshkat e politikës, Rusia ‘sulmon’ me para opozitën, betejat që priten

Publikuar më: 14/9/2022, ora 19:59

Matrioshkat e politikës, Rusia ‘sulmon’ me para opozitën, betejat që priten

Publikuar më: 14/9/2022, ora 19:59

Nga reforma territoriale dhe ajo zgjedhore, tek financimet ruse për opozitën. Endri Shabani nga Nisma Thurje komenton zhvillimet më të fundit politike në vend.

Matrioshkat e politikës, Rusia ‘sulmon’ me para opozitën, betejat që priten

Publikuar më: 14/9/2022, ora 19:59

Nga reforma territoriale dhe ajo zgjedhore, tek financimet ruse për opozitën. Endri Shabani nga Nisma Thurje komenton zhvillimet më të fundit politike në vend.