Matrioshkat politike, ndërhyrja ruse dhe sulmi iranian, sa rrezik real ka për sigurinë?

Publikuar më: 16/9/2022, ora 20:33

Matrioshkat politike, ndërhyrja ruse dhe sulmi iranian, sa rrezik real ka për sigurinë?

Publikuar më: 16/9/2022, ora 20:33

Historiani dhe akademiku Ardian Ndreca, i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN për të komentuar sa e rrezikuar është siguria e vendit pas sulmeve kibernetike iraniane dhe futjes së financimeve ruse në politikën shqiptare.

Matrioshkat politike, ndërhyrja ruse dhe sulmi iranian, sa rrezik real ka për sigurinë?

Publikuar më: 16/9/2022, ora 20:33

Historiani dhe akademiku Ardian Ndreca, i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN për të komentuar sa e rrezikuar është siguria e vendit pas sulmeve kibernetike iraniane dhe futjes së financimeve ruse në politikën shqiptare.